Hozzávalók:
1 csésze köles
½ csésze mazsola
½ csésze darált dió
két alma felkockázva
2 ek olaj
4 ek méz
1 csipet só
kb. 4 csésze víz
Elkészítése:
A kölest megmosom. A többi hozzávalóval együtt egy tepsibe terítem. 200° C-os sütőben megsütöm.
Kicsit érdekesen néz ki, ahogy a kölesszemek, az almadarabok, s a mazsolák úszkálnak a vízben, de hamarosan egybesül és nagyon finom étel kerekedik belőle!
Kicsit érdekesen néz ki, ahogy a kölesszemek, az almadarabok, s a mazsolák úszkálnak a vízben, de hamarosan egybesül és nagyon finom étel kerekedik belőle!
A receptet Renáta blogján találtam.
Húúú, de gusztaaa!!! Ezt én is ki fogom próbálni!!!
VálaszTörlésNálunk szinte már minden 2. héten van, mióta Bambinál olvastam pár hónapja. :P
VálaszTörlés