2011. július 10., vasárnap

Köleskoch



Hozzávalók:

1 csésze köles
½ csésze mazsola
½ csésze darált dió
két alma felkockázva
2 ek olaj
4 ek méz
1 csipet só
kb. 4 csésze víz

Elkészítése:

A kölest megmosom. A többi hozzávalóval együtt egy tepsibe terítem. 200° C-os sütőben megsütöm.
Kicsit érdekesen néz ki, ahogy a kölesszemek, az almadarabok, s a mazsolák úszkálnak a vízben, de hamarosan egybesül és nagyon finom étel kerekedik belőle!

A receptet Renáta blogján találtam.

2 megjegyzés:

  1. Húúú, de gusztaaa!!! Ezt én is ki fogom próbálni!!!

    VálaszTörlés
  2. Nálunk szinte már minden 2. héten van, mióta Bambinál olvastam pár hónapja. :P

    VálaszTörlés