2011. július 10., vasárnap

Áfonyás zabpelyhes keksz

Hozzávalók:
 
20 dkg zabpehely
kb. 20 dkg liszt (zabpehelyliszt, update, dia wellness, kilófaló)
kb. 15 dkg margarin
1 tojás
10 dkg xilit vagy bármilyen édesítő
fél teáskanál szódabikarbóna
kb. 15 dkg aszalt áfonya, de akár 20 dkg is mehet bele
 
Összedolgoztam mindent, majd kis halmokat csináltam a tepsibe és picit összelapítottam őket, de nem nagyon laposra, picit dundira hagytam őket. Kb. 180 fokon (alsó-felső sütés) olyan 25-30 percig sütöttem őket barnára és az eredmény isteni lett!!!!


1 megjegyzés:

  1. Engem a sajtos-ropogós is érdekelne, de majd csak nyaralás után. ;)

    De ez is gusztaaaaaa!

    VálaszTörlés